Z Anni d.o.o. smo sodelovali pri izdelavi kartonaste embalaže (DigiPack) za dvojni DVD + knjižico. Anni d.o.o. so odlično izpeljali nalogo. Upoštevali so naše želje in potrebe ter bili zelo odzivni. Prepoznali so slabost našega načrta za Digipack in ga izboljšali. Z izdelavo embalaže, tiskom na CD in DVD, njuno reprodukcijo in knjižico smo več kot zadovoljni. Dobili smo kakovosten izdelek, ki ga s ponosom pokažemo uporabnikom. Anni d.o.o. toplo priporočamo zaradi njihove profesionalnosti in odzivnosti.

Meta Žgur
Univerza za tretje življenjsko obdobje v Ljubljani
Third Age University
Poljanska cesta 6
SI-1000 Ljubljana

Danijel Cek, vodja pevske skupine Hrušiški fanti: »Ob 20-letnici naše skupine smo posneli material za dvojno zgoščenko, na kateri nastopajo tudi Rudi Bučar, Marko Kobal, Aleš Hadalin …, in pri treh proizvajalcih CD-jev potipali teren… Predračun so seveda poslali vsi trije, edini, ki so nas še osebno povprašali po naših željah, pa so bili iz Annija. Prav ta pristen človeški odnos nas je prepričal, da izdelavo albuma zaupamo njim. In nismo se zmotili. Ker smo ljubiteljska skupina in smo album pripravljali v samozaložbi, smo seveda material oddali zadnji trenutek, ampak izdelek je bil gotov celo nekaj dni pred rokom, da o vrhunskosti izdelave niti ne govorim. Dvomim, da bi se s kakšnim drugim proizvajalcem tako ujeli in tako zlahka dogovarjali o vsem, kot smo se sogovornikom v Anniju.«

Na vrh

To spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljno uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov.

  Sprejemam piškotke.